Author Topic: Forum Problem or Errors  (Read 10369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Forum Problem or Errors

« on: November 22, 2011, 01:05:59 AM »
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 18
  • PureEvil

    Posts: 1267
    User Rating: +5078/-3
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Rooted Samsung Galaxy S3
      • YourAdminPanel.com
    Post any Errors, Problems, or Broken Links you find here.


    Known Issues:

    1. All avatars are gone and some of the images
       a. I cant do anything about it.
       b. Just find yourself a new one.
       c. Sorry for the trouble




    Thank You,
    PureEvil
    • Stock
    • Samsung Galaxy S3
    • Clock Work Mod
    • Stock-Rooted
    You are not allowed to view links. Register or Login







    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #1 on: May 16, 2012, 08:18:15 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • PROlific666

    Posts: 18
    User Rating: +0/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    I just downloaded tapatalk and when I try to post anything on androidarea51 I get an error message that says "cannot connect to forum if problem persist please contact forum administrator." I can post on other forums but I paid for the app so I could keep track of this forum specifically.
    • Stock
    • LG Optimus Q (LGL55C)
    • Clock Work Mod
    • AreaRomQ v1.5

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #2 on: May 16, 2012, 09:21:52 PM »
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 18
  • PureEvil

    Posts: 1267
    User Rating: +5078/-3
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Rooted Samsung Galaxy S3
      • YourAdminPanel.com
    I will look into it, I think they put out an update some time ago. I just never did it... if its not broke dont fix it type of thing. I will look into it now and see if that helps.
    • Stock
    • Samsung Galaxy S3
    • Clock Work Mod
    • Stock-Rooted
    You are not allowed to view links. Register or Login







    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #3 on: May 16, 2012, 10:27:55 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • PROlific666

    Posts: 18
    User Rating: +0/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    Problem solved thanks

    Sent from my LGL55C
    • Stock
    • LG Optimus Q (LGL55C)
    • Clock Work Mod
    • AreaRomQ v1.5

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #4 on: May 16, 2012, 10:41:13 PM »
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 18
  • PureEvil

    Posts: 1267
    User Rating: +5078/-3
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Rooted Samsung Galaxy S3
      • YourAdminPanel.com
    Thank you for letting me know there was a problem =)
    • Stock
    • Samsung Galaxy S3
    • Clock Work Mod
    • Stock-Rooted
    You are not allowed to view links. Register or Login







    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #5 on: September 23, 2012, 08:44:42 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Alternate

    Posts: 7
    User Rating: +0/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    I'm not sure if this is a problem with the forum, or something on my end. When I tried to download LGL55C_recovery.img to install cwm, it opens a new window but only shows a bunch of symbols instead of downloading. Although, the download does work fine on my phone. Here's a pic if interested.
    • Stock
    • LG Optimus Q
    • Clock Work Mod
    • AreaRomQ v2.1
    I'm really into cake. As a matter of fact, I'm one of the few people with the ability to own a cake, while simultaneously eating it.

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #6 on: November 09, 2012, 11:46:18 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • valueforvalue

    Posts: 20
    User Rating: +1/-0
    Offline
    • Beta Tester
    • *
    • Jr. Member
    I am receiving the same error as above using Tapatalk. But it only occurs when I try to use the quote feature or any other special features of that nature.

    Sent from my ZTE-Z990G using Tapatalk 2

    • Stock
    • Stock
    • n/a

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #7 on: December 27, 2012, 11:07:23 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 2
  • Spawn

    Posts: 124
    User Rating: +43/-0
    IRC Admin--BetaTester--GlobalMod--GraphicDesigner--BootanimationCrafter
    Offline
    • Co-Admin
    • *
    • Sr. Member
    • Personal Text
      The Impossible is always lurking in the shadows
    I am now finding a smilar issue with xparent tapatalk

    Sent from my Galaxy Precedent using Xparent Red Tapatalk 2

    • Stock
    • Proscan Tab
    • Stock
    • Not Rooted
    You are not allowed to view links. Register or Login




    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #8 on: December 28, 2012, 05:43:02 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 9
  • DroidHost

    Posts: 4820
    User Rating: +9568/-9
    Owner
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      it aint yours till the warranty is "VOID"
      • Android Area 51
    well guys hopefully our web master will have time after the new year to work on the tapatalk issues as i have no clue how to fix any of that stuff...
    • OC Kernel
    • LG Volt
    • TWRP
    • None
    • Rooted-Rom

    You are not allowed to view links. Register or Login




    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #9 on: December 28, 2012, 07:47:43 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • somelk9

    Posts: 27
    User Rating: +1/-0
    Offline
    • VIP Member
    • *
    • Jr. Member
    The whos online bar appears in the middle of text lines and gets in way on my proclaim and s2 .
    • Custom
    • Moto G XT 1031
    • Philz-Touch
    • Stock-Rooted
    If you aint shooting you should be reloading

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #10 on: December 28, 2012, 08:01:57 PM »
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 2
  • thereal_bigjake

    Posts: 389
    User Rating: +98/-3
    Offline
    • Global Moderator
    • *
    • Hero Member
      • TheRealBigJake on G+
    It always been that way on my Q too.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    • ElementalX
    • Nexus 5
    • TWRP
    • Euphoria-OS
    • Rooted-Rom


    Don't forget to hit that thanks button!
    Donation Links:
    Paypal and Google Wallet You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #11 on: July 03, 2013, 03:07:21 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Moniker76

    Posts: 229
    User Rating: +35/-0
    Offline
    • Beta Tester
    • *
    • Sr. Member
    Having issues accessing certain pages via Android browsers even when requesting the desktop version. Example: user profiles, some account pages, a lot of links, and pretty much everything you can't access from Tapatalk. I have tried different Android devices (phone and tablet) and different browsers with the same results, loads fine from PC.
     Tapatalk seems to be really buggy vs. other forums, missing a couple features, and if you edit posts with it they get bugged most of the time (colors, links,  fonts, etc.), possibly needs to be updated/reconfigured. I also noticed some pages draw different colors on Android vs. PC vs. Tapatalk since the site changed. Example: text colors (Tapatalk links), user list rank colors (Android browser), most all high ranks are black on black, you can easily identify which in the key. Just wanted to bring this to the web host's attention if they aren't already aware.
     
    I really like what work you have done with the site and forums, they look great!
    Keep up the good work!  8)
    • Custom
    • Samsung Galaxy Proclaim s720c
    • AreaRom CWM v6
    • AreaRom Proclaim v1.1

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #12 on: July 08, 2013, 10:51:43 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Moniker76

    Posts: 229
    User Rating: +35/-0
    Offline
    • Beta Tester
    • *
    • Sr. Member
    Custom Tapatalk signatures don't work on this site. Works fine on all the other forums I use. I tried Tapatalk v2 & v4b with the same results. No biggie just wanted to bring it to the webmasters attention.

    Sent from my GT-N8013 using Tapatalk 4 Beta

    • Custom
    • Samsung Galaxy Proclaim s720c
    • AreaRom CWM v6
    • AreaRom Proclaim v1.1

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #13 on: July 08, 2013, 12:52:59 PM »
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 2
  • thereal_bigjake

    Posts: 389
    User Rating: +98/-3
    Offline
    • Global Moderator
    • *
    • Hero Member
      • TheRealBigJake on G+
    You are not allowed to view links. Register or Login
    Custom Tapatalk signatures don't work on this site. Works fine on all the other forums I use. I tried Tapatalk v2 & v4b with the same results. No biggie just wanted to bring it to the webmasters attention.

    Sent from my GT-N8013 using Tapatalk 4 Beta

    Ya I mentioned it to our web guy, not sure how to fix it yet. He was able to fix the other Tapatalk issues we were having..

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta

    • ElementalX
    • Nexus 5
    • TWRP
    • Euphoria-OS
    • Rooted-Rom


    Don't forget to hit that thanks button!
    Donation Links:
    Paypal and Google Wallet You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #14 on: July 14, 2013, 07:19:12 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Moniker76

    Posts: 229
    User Rating: +35/-0
    Offline
    • Beta Tester
    • *
    • Sr. Member
    Thanks! 8)

    Edit: I already see improvement with Tapatalk!
    • Custom
    • Samsung Galaxy Proclaim s720c
    • AreaRom CWM v6
    • AreaRom Proclaim v1.1

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #15 on: October 22, 2013, 12:26:11 AM »
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 2
  • thereal_bigjake

    Posts: 389
    User Rating: +98/-3
    Offline
    • Global Moderator
    • *
    • Hero Member
      • TheRealBigJake on G+
    I'm sure it was a joke or something but I can't stand it when I post something about A-pple  or I phone and the forum changes the words to bash a-pple
    I don't like apple or iPhone but I do not like my words being changed..
    Am I the only one who feels this way?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

    • ElementalX
    • Nexus 5
    • TWRP
    • Euphoria-OS
    • Rooted-Rom


    Don't forget to hit that thanks button!
    Donation Links:
    Paypal and Google Wallet You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #16 on: October 22, 2013, 01:15:09 AM »
  • Thank You
  • -Given: 22
  • -Receive: 148
  • blazer64

    Posts: 1428
    User Rating: +277/-2
    Offline
    • Kernel Developer
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Android is King
    Same here thereal_bigjake B)
    • Stock
    • Stock
    • None
    • n/a
    You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #17 on: October 22, 2013, 01:17:17 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 1
  • cmac57

    Posts: 601
    User Rating: +53/-1
    Offline
    • VIP Member
    • *
    • Postaholic
    I have never had it happen to me but I wouldn't like it. If I want to bash a competitor would rather do it myself.

    Sent from my SCH-S738C using Tapatalk

    • Stock
    • Stock
    • n/a

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #18 on: October 22, 2013, 05:57:32 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 9
  • DroidHost

    Posts: 4820
    User Rating: +9568/-9
    Owner
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      it aint yours till the warranty is "VOID"
      • Android Area 51
    You are not allowed to view links. Register or Login
    I'm sure it was a joke or something but I can't stand it when I post something about A-pple  or I phone and the forum changes the words to bash a-pple
    I don't like apple or iPhone but I do not like my words being changed..
    Am I the only one who feels this way?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

    Ok so the apple iPhone sensors are offline,
    • OC Kernel
    • LG Volt
    • TWRP
    • None
    • Rooted-Rom

    You are not allowed to view links. Register or Login




    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #19 on: October 22, 2013, 05:59:59 AM »
  • Thank You
  • -Given: 22
  • -Receive: 148
  • blazer64

    Posts: 1428
    User Rating: +277/-2
    Offline
    • Kernel Developer
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Android is King
    I agree with you Droidhost
    • Stock
    • Stock
    • None
    • n/a
    You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #20 on: October 22, 2013, 08:46:37 AM »
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 2
  • thereal_bigjake

    Posts: 389
    User Rating: +98/-3
    Offline
    • Global Moderator
    • *
    • Hero Member
      • TheRealBigJake on G+
    You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login
    I'm sure it was a joke or something but I can't stand it when I post something about A-pple  or I phone and the forum changes the words to bash a-pple
    I don't like apple or iPhone but I do not like my words being changed..
    Am I the only one who feels this way?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

    Ok so the apple iPhone sensors are offline,

    Thank you

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

    • ElementalX
    • Nexus 5
    • TWRP
    • Euphoria-OS
    • Rooted-Rom


    Don't forget to hit that thanks button!
    Donation Links:
    Paypal and Google Wallet You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #21 on: October 22, 2013, 10:15:58 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • RiCK_Galaxy_Proclaim

    Posts: 55
    User Rating: +9/-0
    Offline
    • VIP Member
    • *
    • Full Member
    • Personal Text
      Owner @ RiCK's Computer Service // Certified Tech
      • www.rickbrodeur.com
    You are not allowed to view links. Register or Login
    I'm not sure if this is a problem with the forum, or something on my end. When I tried to download LGL55C_recovery.img to install cwm, it opens a new window but only shows a bunch of symbols instead of downloading. Although, the download does work fine on my phone. Here's a pic if interested.

    This file isn't meant to be viewed as text, like as happens when you view it in a browser windows.
    It's not a text file, it's compressed data code, made to be written to a flash ROM.
    • Stock
    • Samsung Galaxy SIII S968C [H2] [Aug 7th 2014 (model)].
    • Clock Work Mod Touch
    • Stock-Rooted
    My Contributions:
    You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #22 on: January 12, 2014, 09:07:23 AM »
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 4
  • DmC.Dante

    Posts: 43
    User Rating: +26/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    I was checking out the forum/web themes, previewed "BlackIBZ", liked it, applied it, and got this error:
    __________________________________________
    Template Parse Error!

    It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.

    You can also try refreshing the page.
    __________________________________________

    I'm using Avant Browser and thought "maybe if I change the renderer from Chrome to Firefox or IE..." and I ended up at the home page with the BlackIBZ theme. Now when I click "Profile" at the top of the page, I get the error mentioned above. Fired up IE (not Avant), logged in to AA51, still got BlackIBZ and still couldn't access my profile.

    *** While typing this message, I logged in from my phone and default theme displayed; clicked profile...no error, said I was still using BlackIBZ so I changed it back to default, refreshed browser on my PC, problem solved. I doubt this will be a serious problem, probably limited to Avant Browser and ONLY while swapping rendering engines in mid theme preview. Still thought it was worth mentioning.
    • Stock
    • Samsung Galaxy Core Prime [SM-S802L]
    • TWRP
    • None
    • Stock-Rooted
    There are 10 kinds of people in the world...
    Those who understand binary, and those who don't.

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #23 on: August 08, 2015, 06:15:45 PM »
  • Thank You
  • -Given: 7
  • -Receive: 8
  • ibub

    Posts: 176
    User Rating: +32/-0
    Offline
    • *
    • Sr. Member
    I don't know if it has anything to do with the new ownership or theme, but I can't connect via Tapatalk. Chrome browser on my device works fine. Network error: Try again later: (get_config).
    • LG Custom
    • LG L34C
    • TWRP
    • Stock-Rooted

    Re: Forum Problem or Errors

    « Reply #24 on: August 08, 2015, 06:19:26 PM »
  • Thank You
  • -Given: 11
  • -Receive: 18
  • PureEvil

    Posts: 1267
    User Rating: +5078/-3
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Rooted Samsung Galaxy S3
      • YourAdminPanel.com
    Check how it is connected via tapatalk: make sure its You are not allowed to view links. Register or Login and not You are not allowed to view links. Register or Login

    I had to remove the www version due to google hating that both worked so I added a rewrite rule in .htaccess but browsers wont even know this happened but unsure about tapatalk.


    I will check into it myself as well


    Sorry for the inconvenience
    PureEvil
    • Stock
    • Samsung Galaxy S3
    • Clock Work Mod
    • Stock-Rooted
    You are not allowed to view links. Register or Login







    Tags:
     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    4 Replies
    3120 Views
    Last post February 12, 2013, 08:21:01 AM
    by Phydeux
    28 Replies
    4899 Views
    Last post November 20, 2013, 08:36:05 AM
    by Bobw
    3 Replies
    1432 Views
    Last post January 27, 2014, 01:42:53 PM
    by SLeePYG72786
    1 Replies
    1455 Views
    Last post July 15, 2014, 04:50:38 PM
    by rfburns
    7 Replies
    2673 Views
    Last post September 03, 2015, 06:42:20 PM
    by rcunningham
    5 Replies
    3764 Views
    Last post June 25, 2016, 12:10:46 AM
    by zach61797