Author Topic: odd sound issue  (Read 1412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

odd sound issue

« on: October 18, 2014, 12:33:59 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Einstein

    Posts: 34
    User Rating: +2/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    I'm having a weird issue with my sound. No ringtones. No music. Only time the sound works is on teamspeak. Everything works through headphones. I usually use V4A but have tried the stock MusicFX aswell. No luck there. Any help is appreciated.  Let me know if you need more info.
    • AK51 Centura OC
    • Centura
    • Clock Work Mod
    • AreaRom Centura 1.3
    • Rooted-Rom

    Re: odd sound issue

    « Reply #1 on: October 18, 2014, 03:09:31 PM »
  • Thank You
  • -Given: 139
  • -Receive: 721
  • daddy366

    Posts: 2691
    User Rating: +886/-9
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      IRC Server Admin,Global Moderator,TeamCentura
    You are not allowed to view links. Register or Login
    I'm having a weird issue with my sound. No ringtones. No music. Only time the sound works is on teamspeak. Everything works through headphones. I usually use V4A but have tried the stock MusicFX aswell. No luck there. Any help is appreciated.  Let me know if you need more info.

    check settings sounds/volume and make sure ringtones/notifications are turn on there..............if there not you can press the vol up button all day and it wont turn them on.............only problem it could be unless you deleted the folder in system/media/UI
    • Custom
    • Nexus 5x
    • TWRP
    • None
    • Rooted-Rom
    Never forget for they gave it all


    If i have helped you in any way think about making a donation to keep this site up and running

    PayPal....... You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login






    Re: odd sound issue

    « Reply #2 on: October 18, 2014, 03:51:59 PM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Einstein

    Posts: 34
    User Rating: +2/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login
    I'm having a weird issue with my sound. No ringtones. No music. Only time the sound works is on teamspeak. Everything works through headphones. I usually use V4A but have tried the stock MusicFX aswell. No luck there. Any help is appreciated.  Let me know if you need more info.

    check settings sounds/volume and make sure ringtones/notifications are turn on there..............if there not you can press the vol up button all day and it wont turn them on.............only problem it could be unless you deleted the folder in system/media/UI

    All volumes are up. system/media/audio/ui intact.  Really lost with this. Been doing it for a while now over 3 different roms.  At first I thought it was a hardware problem, but as stated above, sound always works in teamspeak.
    • AK51 Centura OC
    • Centura
    • Clock Work Mod
    • AreaRom Centura 1.3
    • Rooted-Rom

    Re: odd sound issue

    « Reply #3 on: October 18, 2014, 04:15:10 PM »
  • Thank You
  • -Given: 139
  • -Receive: 721
  • daddy366

    Posts: 2691
    User Rating: +886/-9
    Offline
    • Administrator
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      IRC Server Admin,Global Moderator,TeamCentura
    mmm i never had that problem at all.....will keep on looking for a fix
    • Custom
    • Nexus 5x
    • TWRP
    • None
    • Rooted-Rom
    Never forget for they gave it all


    If i have helped you in any way think about making a donation to keep this site up and running

    PayPal....... You are not allowed to view links. Register or Login
    You are not allowed to view links. Register or Login






    Re: odd sound issue

    « Reply #4 on: October 19, 2014, 10:22:56 AM »
  • Thank You
  • -Given: 22
  • -Receive: 148
  • blazer64

    Posts: 1428
    User Rating: +277/-2
    Offline
    • Kernel Developer
    • *
    • PostMaster General
    • Personal Text
      Android is King
    Why not do a factory reset but before you do, make a nandroid back up via cwm/twrp. Theres a possibly it might be the sound mods ect, Just guessing.
    • Stock
    • Stock
    • None
    • n/a
    You are not allowed to view links. Register or Login

    Re: odd sound issue

    « Reply #5 on: October 29, 2014, 09:26:45 AM »
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Einstein

    Posts: 34
    User Rating: +2/-0
    Offline
    • *
    • Jr. Member
    You are not allowed to view links. Register or Login
    Why not do a factory reset but before you do, make a nandroid back up via cwm/twrp. Theres a possibly it might be the sound mods ect, Just guessing.

    It did it in stock too.  Weird thing is my service ran up a few days ago, and now my speaker works..  Not sure whats up with that. 
    • AK51 Centura OC
    • Centura
    • Clock Work Mod
    • AreaRom Centura 1.3
    • Rooted-Rom

    Tags:
     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    7 Replies
    2439 Views
    Last post August 02, 2012, 05:48:16 PM
    by cbrown2685
    3 Replies
    2499 Views
    Last post February 13, 2013, 08:27:30 PM
    by redfield88
    13 Replies
    6247 Views
    Last post July 27, 2013, 04:16:00 PM
    by d4a1985
    10 Replies
    3391 Views
    Last post January 25, 2014, 03:02:49 AM
    by tabbiekat
    3 Replies
    2784 Views
    Last post September 04, 2014, 08:57:46 PM
    by daddy366
    5 Replies
    1714 Views
    Last post August 12, 2015, 09:49:42 PM
    by Lael